Így növekedünk

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2010. július 17., szombat

Közös keresztelő

Mivel Adél nagyon szeret velünk templomba járni, ezért úgy döntöttünk itt az ideje, hogy megkereszteljük őt. Így a hugicával együtt, közös keresztelőt tartottunk 2010. június 6-án. Nagy szerencsénk volt az időjárással, mert egész héten esett, de vasárnapra gyönyörű napsütéses idő köszöntött ránk. A lányoknak sikerült egyforma fehér ruhát vásárolnom, tündéri szépek voltak benne.
Adél keresztszülei Józsi és Szilvia lettek, Abigélé Zsolti és Kitta. Jó sokan voltunk a templomban, mert ráadásul évzáró istentisztelet is volt, és sok gyerekes család érkezett. Imre nagyon szép istentiszteletet tartott, imádták a gyerekek, akik kis párnácskákon ülve hallgatták az igehirdetést, ami erre az alkalomra teljesen gyerekcentrikusra íródott.
Az istentisztelet közepén pedig Iván bácsi megkeresztelt előbb Abit, majd Adélt. Abigél drágám pont alvásból ébredt, így picit felsírt amikor a hideg szenteltvíz a fejére csorgott, de Adél igazi nagylányként "hősiesen" tűrte. Mi meg büszkén néztük végig a két gyönyörűségünket, nagyon szép pillanatok voltak ezek.
A szertartás végén a családot elhívtuk hozzánk és kertipartit tartottunk. Nagyon jó hangulat volt, igazán szép nap volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése