Így növekedünk

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2010. július 19., hétfő

Berta Keriék vendégségben

Berta Keriék jöttek át hozzánk vasárnap délután, hogy ne mindig mi menjünk hozzájuk és faljunk fel náluk mindent (ezért hívnak már minket kosztoséknak is). :)

Sütöttem márványsajtos brokkolis lepényt - nagyon szép lett, és az íze is egész jó volt, ezenkívül még csirkecombot és zöldsalátát tálaltunk fel. Desszertként pedig bögrés mákos sütemény volt, amihez remekül illett a Keriék által hozott jégkrém.

A lányok nagyon jól elvoltak egymással, szinte rájuk sem kellett nézni. Adél azonnal utánozta, ha Hanga csinált valamit, így aztán lovacskásat játszottak, és négykézláb másztak a kertben. Utána pedig Hanga játéktelefonjára buliztak a játszóházban. Olyan jó, hogy Adél ennyire jól eljátszik nála sokkal nagyobbakkal is, hiszen Hanga már 5 és fél éves. Nincs megijedve, sőt, gyakran vitáznak is, mert egyikük sem az a gyenge jellem :) és bizony néha egy-egy játékon hajbakapnak. De aztán hamar szent a béke.









Abigél szépen elnézelődött a kis pihenőszékében, megint csak nem sok vizet zavart.

Pár perc erejéig pedig a Könczöl család is beugrott a messzi Zalaegerszegről, mert a közelben voltak látogatóban egy rokonnál. Veráék pár hónapja költöztek el a szomszédunkból, mert a férje ott kapott állást. A kisfiúk Barnus, egy nappal született hamarabb, mint Adél és nagyon jó barátok lettek az elmúlt hónapok során. Így nagyon bántuk, hogy elköltöztek, de reméljük, hogy hamar visszajönnek. A kis Nórikát is megcsodálhattuk, tüneményes kishölgy, kár, hogy aludt végig. Összességében nagyon szuper nap volt, estére jól elfáradtunk, de jóleső fáradtság az ilyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése