Így növekedünk

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2010. július 17., szombat

Abigél mese - Hugi megérkezett

szinte azonos időpontban és ugyanazon az ágyon, mint Adél baba, 2010. április 7-én, 17 óra 41 perckor Abigél kislányunk is kibújt Anya pocakjából. Úgy jött mint egy expressz vonat, pedig féltem, hogy nem fog kiférni és nagy baba lesz, de a 3280 grammal igazán meglepett. A hossza pedig 56 cm volt. Abigél talán még kopaszabban született, mint Adélka, úgy tűnik mi csak ilyen kerek fejű, kopasz babákat tudunk csinálni. :) De vitathatlanul GYÖNYÖRŰ volt ő is. Szerencsére a gyorsaság ellensúlyozta a fájdalmakat, talán a következő olyan gyors lesz, hogy már fájni sem fog. ;)
Abigél 2 órán keresztül nagyon sírt, csak szopizáskor hagyta abba. De szerintem ekkor kisírta magát, mert azóta egy hangja sincs. Most már 3 hónapos is elmúlt ez a kis tündérke, és a család apraja nagyja imádja őt. Mosolyog, elnézelődik csendben, és minden hang nélkül elalszik esténként. Reméljük így is marad! :) Érdekes, mert Adéllal ellentétben neki világos a szeme, és az a picurka haja, ami van, az szőke. De persze ezek még változhatnak.

Adél nagyon sokat pesztrálja, puszilgatja, meg persze dögönyözi, eddig sok sok türelemmel viseli a Hugi a megpróbáltatásokat. Reméljük ilyen marad a természete és akkor nem lesz sok vita köztük.

Abigél talán még gyorsabban fejlődik Adélnál is, mert pont 3 hónaposan átfordult a hátáról a hasára, és azóta percenként kell visszaforgatnunk őt, mert a visszafordulás még nem megy, cserébe hangosan jelzi, ha már megunta a pocakon fekvést. Reméljük mihamarább megtanulja, hogy ne kelljen ennyit rohangálni a járókához. Hajrá Abigél, csak így tovább!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése