Így növekedünk

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2010. szeptember 7., kedd

Abigél 5 hónapos

Kisebbik palántánk ma lett 5 hónapos. Csak, hogy még azt mondhassuk, hogy 4 hónapos a hasáról a hátára tud fordulni, tegnap meglepett minket egy fordulással, csak úgy, észrevétlenül. Egyik pillanatban még hason volt, a következőben már háton. Amikor elővettem a kamerát és 3-an együtt kiabáltuk neki, hogy "hajrá Abi, hajrá Abi", persze Adéllal az élen, naná, hogy nem fordult át. Nem baj, mi tudjuk, hogy tudja.

Abigél nagyon kedves, nyugis baba még mindig, sokat mosolyog, és remekül eljátszik egymaga a járókában. De mostanában már nagyon megörül, ha Adélt arra viszi a fene, és egyet-egyet odaszól neki, vagy neadjisten még egy játékot is elérak. A fürdőkádban meg folyamatosan vigyorog Adélra, akinek persze nem kell több, egyből bohóckodik a húgának.


Mostanában Abigél kedvence a gargalizálás, ezzel szórakoztatja magát. A legrosszabb viszont, hogy evés közben is imádja csinálni. Párat szív az üvegből, majd hátraengedi a tejet garatra, és mehet a móka, grrrrrrrrr. Így aztán elég lassan ürül ki a cumisüveg. Még jó, hogy a gyümölcsnél nagyon el van foglalva a kanálról lecupakolással és még nem akar akkor is gurgulázni. Néha éjszakánként is arra ébredek, hogy gurgulázik, aztán visszaalszik.

A lábujjszopizásról egészen hamar le is szokott. Most ez van helyette. :)


Felfoghatatlanul szalad az idő, mintha csak tegnap született volna, és már 5 hónap telt el azóta. Valaki állítsa meg az időt!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése