Így növekedünk

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. január 6., csütörtök

Szilveszter 2010

Az év utolsó napját Mamókáéknál töltöttük. Ott volt Kitta is a lányokkal, ők ott is aludtak, mert aztán Kitta és Zsolt mentek Lajosmizsére. Mamókáék nagyon készültek (mint mindig - soha nem fogjuk tudni meghálálni azt a sok jót, amit értünk és az unokáikért tesznek!!), és teljes szilveszteri felszerelésben várták az unokáikat. Voltak trombiták, álarcok, fejdíszek, és isteni kaják. A malacsült annyira finom lett, hogy régen ettem ilyen finomat. Nekem valahogy sosem sikerült (eddig két szilveszteri malac lett ízetlen nálam), de Anyué isteni volt.

Adél és Luca nagy nehezen tudtak csak elaludni ebéd után, és már alig várták, hogy trombitálhassanak. Addig játszottak, barbieztak és folyton kérdezték, hogy mikor lehet már fújni a trombitát. Amikor végre a legkisebbek is felébredtek a délutáni alvásból kivittük a nagyokat, hogy hangosan fújhassák, és kisebb tűzijátékot csináljunk. Ezt csak óvatosan próbálgattuk, mert Adél és Luca is féltek augusztus 20-án a nagy tűzijátéktól. Mindig kérdeztük, hogy mehet-e még. Mivel Gréti is eléggé félt tőle (Kittáék már előző nap tesztelték), ezért Hugival és Grétivel a lakásban maradt Árpikám. Az ablakból figyelték a fényeket. Aztán Adus egyszer csak szólt, hogy ő most már fél, és menjünk be, ezért mi bentről néztük tovább, amíg Papóka a kertben fellőtte a maradék rakétákat. Egyébként nagyon szépek voltak. Még ettünk egy kis gesztenyepürét, majd fél 8-kor elindultunk haza. Fürdés után 9-kor már mindkét lány az ágyban volt. Árpikám nézett egy filmet, én pedig szó szerint átaludtam a szilvesztert a kanapén. Csak a nagy durrangatásokra ébredtem, de szerencsére csak hajnal 1-ig tartott és a lányok fel sem ébredtek rá.

És hogy milyen is volt 2010? Nos elsősorban egy boldog év, hiszen Abigéllel és Grétivel gyarapodtunk, másodszor viszont kemény, és sajnos sok sok bajjal, gonddal teli, főként az ország egészét nézve. Természeti katasztrófák sora, a gazdaság hanyatlása, a forint gyengülése, Kormányváltás stb. Reméljük, hogy 2011 jobb lesz, ha már kicsit is jobb, akkor is jobb. Boldog Új Évet Mindenkinek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése