Így növekedünk

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. május 22., vasárnap

Adél biciklizik

A hétvégét Balatonszárszón töltöttük Árpikám volt gimis osztálytársaival, és azok családtagjaival. Remek időt fogtunk ki, a gyerekek meg nem álltak egész nap, nagyon élvezték a hétvége minden percét, ahogyan mi felnőttek is. Ahogy megérkeztünk Adél egyből kiszúrta, hogy vannak biciklik, azonban Adus eddig csak pótkerékkel ment pedálos biciklin. Itt pedig nem volt pótkerék a bicajokon, de ez nem nagyon zavarta a lányomat. Felült egyre, majd elindult vele. Árpival úgy szedtük fel az állainkat a földről, nem hittünk a szemünknek. Úgy tekert a biciklivel, mintha már egy hete csak ezt gyakoroltuk volna. Persze sokat számított, hogy már jó egy éve futóbiciklizik, szerintem az egyensúlyozást ennek segítségével sajátította el. A megállással ugyan voltak gondok, mivel nagy volt neki a jármű, és nem ért le a lába, ezért ott kellett futnunk mellette, hogy ha meg akar állni, akkor elkapjuk. Sokat bicajozott a hétvégén, és vasárnap már olyan tempóban, hogy Árpikám alig érte utol.

Adél Julival és Pannival játszott a legtöbbet, nagyon egymásra találtak. Együtt léghokiztak, rexeztek, jakuziztak, vízibicikliztek és bolondoztak. Abigél eközben fel-alá járkált, egy percre sem állt meg.
Az apartmanunkban két szoba volt, egy francia ágyas, és egy kinyitható kanapés. Mivel az utazóágyat Vászolyon hagytuk, ezért a két lány a kinyithatós ágyon aludt egymás mellett. Jól kipárnáztam a széleket, ha esés van kevésbé fájjon, de minden rendben volt. Pihenni megint nem sikerült, de remekül szórakoztunk, és feltöltődtünk élményekkel.
Íme néhány kép a balatoni hétvégéről:
Léghokizás közben

 Életében előszőr bringázik

 Marcussal
 Lillával
 Csupa kosz

 Csipet-csapat a stégen.
 Na ezt kitől tanulta?
 Julival és Pannival
 Volt mennydörgés, villámlás
 Így aludtak egymás mellett
 Hugi szeretgetés
 Abinak tetszik a mese
 Közös jakuzizás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése