Így növekedünk

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. május 3., kedd

Nyuszi ül a fűben

Pénteken tojásfestéssel kezdtünk készülődni a Húsvétra és egy kis sütemény sütéssel.


Húsvét szombaton Mamókáékhoz érkezett először a nyuszi(k), egészen pontosan Zsolti hozta őket egy dobozban. Délelőtt még elvittük a lányokat állatkertbe (míg Kittusék úszáson voltak), ahol nagyon jól érezték magukat. Adél bátran etette a puputevéket répával (most készültünk), a zebrát és a kecskéket állatcsemegével. Szerencsére megnyugodott, hogy az oroszlánok valóban ketrecben vannak, és nem tudnak onnan kijönni (mostanában sokat foglalkoztatta ez a kérdés, félt, hogy idejönnek hozzánk a Hetény u.-ba). Abigél is nagyon élvezte, mindenre azt mondta, hogy va-va, és mutogatott bőszen a kis pici ujjacskájával.


Délután amikor megjöttek az igazi nyuszik nagyon örültek a lányok, szegény nyulak remegtek rendesen, de azért szerintem egészen jól bántak velük a csajok. A kertben eldugott tojásokat, csokikat és játékokat szépen sorrjában megkeresték a lányok, a legnagyobb sikere persze az Aranyhaj babának volt. Finomat ettünk, és szerencsére az idő is kedvezett nekünk.

Másnap mentünk Vászolyra, sokat sétáltunk, lovagoltunk, de a nyuszi csak hétfőn jött. Bali és Ádám már korán ébredtek, és nagyon be voltak zsongva, hogy mikor locsolhatják már meg a lányokat. Adél is olyan izgatott volt, édesek voltak nagyon. Aztán elindult a nagy csokitojás vadászat a kertben. Rengeteg apró csokitojást dugott el a nyuszi, én pedig viccesen megjegyeztem, hogy biztosan hasmenése volt a nyuszinak, hogy ennyi tojást tojt. A gyerekeknek ez annyira tetszett, hogy egész nap ezen kuncogtak. Adusék kaptak még varázspálcát, Barbie hajszárítós szettet és apró playmobil állatkerti állatkákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése