Így növekedünk

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. augusztus 2., kedd

Papóka 57 éves

Szombaton ünnepeltük meg Apukám 57. születésnapját, és Kittus névnapját egy kerti bográcsozással (marha pörkölt+nodekli), én pedig még egy isteni sajttortát is készítettem. Adéllal de. egy muffint is összedobtunk, hogy a gyerekeknek is legyen valami finomság, és annyira ügyesen segített már, tényleg egyre nagyobb lány. Persze nyomban Abigélnek is ott kellett teremnie, hozta a kis sámliját ő is, és odaállt, nehogy lemaradjon valamiről. :)
Este pedig nagy viháncolást csaptak a lányok az ágyban (ez minden estést program amúgy), és Abigél mostanában imád bukfencezni (teljesen egyedül, csak még azt nem nézi, hogy hová érkezik, így sokszor van belőle összekoccanás Adéllal). A legújabb kedvence pedig, hogy ráül Adél mellkasára, ezen Adél akkorákat szokott röhögni, hogy Abic persze kedvet kap az ismétléshez újra és újra.
 Ameddig én a tortával foglalatoskodtam, Árpikám a kertben a lányokkal kukásasdit játszottak... :)

















Adélnak volt még egy nagy dumája...Árpikám énekelte, hogy "Hej torreádor, öld meg a bikát..." Erre Adél kérdezte: "ki az abika? A hugicám?" - mivel Abigélt Abikának szoktuk hívni. :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése