Így növekedünk

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. augusztus 17., szerda

Mini nyaralások

Árpikám új munkahelye miatt idén nyáron nem tudtunk elmenni hosszabb időre nyaralni, ezért próbáljuk a hétvégéket azzá tenni. Utóbbi hetekben minden hétvégét Vászolyon töltöttük, ahol a lányok nagyon jól érzik magukat mindig. Adél és Ádám össze vannak ilyenkor nőve, Abigél pedig lohol utánunk, próbálja őket utánozni. Abigél sokat fejlődőtt, sokkal nyitottabb már, mint volt. Mútlkor már Papa kezében is megmaradt, amire még nem volt példa ezidáig. Papa mindig mondja is, hogy "ez a kis pici, eeeez nagy bitang." :)

Adél Vászolyon sosem hagyja a ki a pónizást, már ha van szabad ló, és imádja etetni is a pacikat. Abigél pedig veszedelmes tempóval hajtja már a motorkáját, persze félelemérzet nélkül. Amúgy nagyon ügyes, olyan kibillenéseket fog meg a lábaival, amikből Adél régen tuti, hogy elesett.

Az Balatonudvari strandra is le kell mennünk mindig, és fagyizni is kell ám ott, meg körhintázni. Abi sosem maradhat ki ezekből a programokból, úgy megy a nagyok után, mintha ő is már 3 éves lenne. Követeli a fagyiját, és gyorsan kell őt is pörgetni a körhintán. Ádámot nagyon szereti, állandóan röhög neki, már ha meglátja akkor is fülig ér a szája.

Én egyébként mindig piszok fáradtan jövök haza ezekről a vászolyi hétvégékről, mert az egy szobában alvás szörnyű számomra. Minden egyes szuszogásukra felébredek. Még jó, hogy itthon a lakás két legtávolabbi szobájában alszanak a gyerekek és mi.
Most szombaton meglógtunk Árpikámmal (Bogiék vigyáztak az alvó gyermekeinkre) fektetés után, és bementünk Füredre. Nagy meglepetésünkre hatalmas tömeg volt, mivel most volt a borhet. Jó volt egy kicsit kimozdulni, találkoztunk pár ismerőssel, közben pedig furcsa is volt, olyan öregnek éreztem már magam a sok fiatal között. Szép dolog, 30 évesen már öregnek érzem magam. Mindenesetre meg is beszéltük Árpival, hogy többet kell eljárnunk, mert teljesen bezárkóztunk otthonra mostanában.
Na és akkor egy-két kép Vászolyról:



 Abi mindenhova felmászik, ahová Adél is.
 Várják az előadást.


 Abi Ádámmal, a szeder bokornál, amiről Adéllal egymást etetik folyton.

 Nagyon nagy barátok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése