Így növekedünk

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. július 20., szerda

Adél és Luca Szegeden

Mamókáék azt a könnyelmű kijelentést tették még két hónappal ezelőtt, hogy a két nagyobbik unokájukat elvinnék magukkal Szegedre (a Hungest Hotel Forrásba, amit egyébként csak ajánlani tudok mindenkinek) pár napra. Így is lett. Szombaton indultak, és kedden mentem Abigéllel Adélért. Lucát már hétfőn elhozták Kittáék, Adus még ráhúzott egy napot. Természetesen szuper jól érezték magukat a lányok, az esetek legnagyobb részében szót is fogadtak, szépen aludtak, ettek, és folyamatosan a vízben búvárkodtak. :) Amikor kedden lementünk értük én alig hittem a szememnek. Adél tényeleg csak levegőt venni jött fel a víz alól, egyébként csak a kis popiját lehetett látni. Olyan szép barna lett, hogy öröm ránézni, nagyon jól áll neki. Semmi problémája nem volt vele, hogy nem voltunk vele, minden este MSN-en (webkamerával) beszélgettünk és látszott, hogy nagyon jól érzi magát. Papóka és Mamóka pedig nagyon örültek az unokáknak, csak azt sajnálták, hogy már ilyen hamar el is vittük őket haza. Persze volt egy-két aranyos sztori, pl. a lányok összenyalták és köpködték a szobában a tükrőt. Mamóka mondta is nekik, hogy nagy butaság volt, ezt el ne mondják a takarító néninek. Az én lányomnak az első dolga volt a velük szembe jövő takarítónak elujságolni, hogy milyen rosszcsontok voltak. :) Aztán a strandon jött velük szembe egy nagyhasú bácsi, és Lucával jó hangosan kitárgyalták mekkora nagy hasa van a bácsinak. :)
Adél ma megjegyezte, hogy Gyulára is megy Mamókáékkal, ők ugyanis Szeged után még Gyulára is mennek egy hetet. Íme egy-két aranyos fotó.

Így aludtak a strandon napközben :)









Ma egyébként Adél meg is lett dicsérve nagyon az úszáson, hogy ügyes volt, egyedül deszkázott a fal mellett végig, és úszógumi nélkül beugrott a vízbe aztán odaúszott Móni nénihez. (ezt mondjuk régóta tudja, de a Spariban ezek szerint most mutatta meg először)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése