Így növekedünk

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2013. január 13., vasárnap

Karácsony 2012

Természetesen idén sem maradhatott ki a mézeskalács sütés és a közös fenyővásárlás. A lányok be voltak zsongva teljesen.
Szerencsére idén kivételesen Apa is részt vett az össze előkészületben, mert már napokkal Karácsony előtt szabadságon volt, és ez annyira jó volt vígy. Végre nem csak úgy beestünk Szenteste napjára, hanem szépen kényelmesen, családiasan készülődtünk.
Idén is szebbnél szebb ajándékok várták a lányokat a fa alatt, amiknek nagyon örültek. Főleg közös játékokat, társasokat, színezőket kaptak, mert szeretném, ha együtt játszanának, megszoknák, hogy meg kell osztani egymással azt, amink van. Olyan jó kis társasokat kaptak, hogy egész este, sőt egész ünnepek alatt ezekkel játszottunk. A menetrend idén is a szokásos volt, 24-én otthon voltunk, 25-én Mamóéknál és 26-án mentünk Szolnokra 3 napra. Mindenhol nagyon jól éreztük magunkat, igazán szép napokat töltöttünk együtt. Utána itthon voltunk még, és valahogy annyira kellemesen, nyugisan teltek a napjaink, hogy egészen belejöttünk az itthonlétbe, alig akaródzott január 7-én elindulni az évnek. :-)
A Szilvesztert is itthon töltöttük, szokás szerint aznap szerveztük csak a programot, így megint egy jó kis spontán szilveszteri bulit csaptunk. Áthívtuk mamóékat, mert náluk voltak Lucáék, és este 6 körül még Szilviáék is csatlakoztak.
Idén is megpróbáltam malacot sütni, már egészen ehető lett, de még mindig van mit rajta finomítanom. :-)

Nem kicsi fát vettünk :-)

 közös bontogatás
 A nagy kedvenc, Találd ki extra...
 És egy kis barkóbás játék, imádjuk. :-)
 Szolnokon is ment a bontogatás.

 Dédiékhez is ellátogattunk...
 ...ők is kaptak fotókönyvet.

 Ez már a Szilveszteri Mamóka és Papóka féle murizás. :-)
 Abi is beöltözött. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése